Magazinul ‘Unirea’ închis înainte de inaugurare

Mult așteptatul magazin ” Unirea” din Slatina nu se va mai deschide. Aici urmau ca producătorii autohtoni să își poată comercializa produsele, dar a fost pus lacătul pe ușă mai repede de cât se așteptau inițiatorii proiectului.

”Dacă zilele trecute au reziliat contractele de închiriere ale spațiilor unde trebuia sa avem magazine ale Casei în Slatina și Pitești , azi , a fost închis și singurul magazin din București al Casei de Comerț Agroalimentar UNIREA .
În acest magazin, consumatorii români găseau produse 100% realizate pe teritoriul României de către FERMIERII ROMÂNI !!
Astăzi, conform strategiei Casei de Comerț Unirea, trebuia sa avem în toate orașele mari și orașele reședința de județ, peste 60 de magazine de acest fel”, a anunțat președintele Asociației Tinerilor Fermieri, Florin Ciobanu.

Acesta a subliniat și faptul că produsele ridicate au fost depozitate în condiții neconforme sau returnate producătorilor. Aceștia din urmă se văd nevoiți să plătească pentru greșelile altora.

”Peste 100 Tone de cartofi noi românești, produși de legumicultorii din Teleorman și Dolj, așteaptă sa fie Achiziționați de Casa de Comerț Unirea …
Dar, președintele cooperativei care a contractat și achiziționat sămânța de cartofi prin Casa de Comerț Unirea în luna Octombrie 2019, a fost notificat de către actuala conducere a casei, ca trebuie sa plătească cu bani acea sămânță și NU în produse așa cum s-a discutat și semnat la momentul achiziției celor peste 100 Tone de sămânță de cartofi românești de la Stațiunea de cercetare de la Făgăraș”, a completat Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura