Mario De Mezzo: „Îl somez public pe Emil Moț să nu mai angajeze contracte de niciun fel. Doar plăţile curente şi salarii. Atât!“

Campania electorală a trecut, liniștea teoretic ar fi trebuit să se așeze, dar ce să vezi! NU!!!

Pare că jocul de-a șoarecele și pisica abia începe. Pentru următoarele patru luni slătinenii nu vor avea liniște, asta este CLAR!

După ieșirea în mediul online a primarului în funcție, Emil Moț în care își atenționa directorii instituțiilor aflate în subordinea sa cu privire la faptul că nu trebuie să cedeze presiunilor din partea primarului ales duminică, Mario De Mezzo, cel de pe urmă a declarat următoarele.

„Ieri am fost și am vorbit cu directorul de la D.A.S.I.P., Loctrans și Poliția Locală și i-am sfătuit să aibă grijă cum își gestionează finanțele. Am mers acolo dat fiind faptul că eram în zonă, prezent la ceremonialul militar-religios de la Cimitirul Eroilor. I-am sfătuit să fie atenți la ce achiziții vor face pe viitor și ce plăți. Le-am recomandat să se rezume doar la plățile curente și salarii. Din informațiile pe care le am eu din interiorul primăriei se urmărește falimentul acesteia, ceea ce este grav. Le spun public angajaților din cadrul primăriei să nu-și riște viața, familia pentru o slujbă. Să aibă grijă ce semnează. Îl somez public pe Emil Moț să nu mai angajeze contracte de niciun fel. Doar plăţile curente şi salarii. Atât!“.

Mario De Mezzo a mai spus că nu moare nimeni că nu se vor mai face plăți în următoarele patru luni.

„Știu, este greu de acceptat pierderea, însă oameni au votat, au vrut schimbarea și eliberarea Slatinei. Vreau să le spun celor de la PSD să înceteze aceste lupte politice, Emil Moț a pierdut și trebuie să se resemneze. De aceea repet, nu îmi doresc să mai avem aceste tensiuni. Emil Moț trebuie să se rezume doar la plățile curente și salarii, fără altceva. Nu moare nimeni dacă plățile pentru celelalte contracte se vor face peste patru luni, vreau să văd și eu cum au fost făcute aceste contracte și ce fel de lucrări s-au efectuat, calitatea lor. Toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că nu ne mai permitem să aruncăm banii pe lucrări de mântuială”, a mai subliniat Mario De Mezzo.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura