Marius Oprescu a fost ales vicepreședinte al CDR SV Oltenia

a avut loc ședința extraordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) al regiunii Sud-Vest Oltenia. În urma votului președinților de consilii județene și primarilor de municipii, orașe și comune membre, președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile a fost ales președinte al CDR SV Oltenia. Acesta va fi secondat, la conducere, de către președintele Consiliului Județean (CJ) Olt, Marius Oprescu, ales în funcția de vicepreședinte al acestui for.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia este format din președinții consiliilor județene ale celor cinci județe care compun regiunea Oltenia, la care se adaugă câte un reprezentant al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii, totalizând, astfel, 20 de membri.

În trecut,Marius Oprescu a deținut funcția de președinte a CDR SV Oltenia. in acest for Oltul mai este reprezentat de Emil Moț, primarul Slatinei, Cătălin Rotea , edilul Balșului și Ionel Văduva-primar Cârlogani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura