Micii pescari sunt așteptați la ”Scornicești Cup Junior”, ediția a II-a

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, continuă acțiunea începută anul trecut. Vorbim despre a doua ediție a Scorrnicești Cup Junior, un concurs de pescuit dedicat copiilor

”Dragi copii ai orașului Scornicești, având în vedere că este perioada vacantei mari, am plăcerea de a vă invita la concursul de pescuit ” Scornicești Cup Junior, Ediția a II-a”, care va avea loc la lacul Suica în data de 20.07.2024. Detaliile și regulamentul sunt afișate în banner-ul din anunț. Vă așteptăm în număr cât mai mare, cu o grămadă de premii și surprize”, a anunțat edilul.

Cei care își doresc să participe la acest concurs se pot înscrie până pe 20 iulie, trebuie să aibe vârsta între 6-18 ani.

Regulamentul prevede ca fiecare participant  să fie însoțit de un tutore (părinti, bunici, etc), iar concursul se desfășoară de la ora 7 până la 13.00. Se va pescui cu două undițe la alegere, iar juvelnicul în care se păstrează capturile până la finalul concursului, nu trebuie să fie metalic, pentru a nu fi rănite.

Capturile rănite sau decedate, nu vor fi luate în considerare la finalul concursului, când vor fi cântărite.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura