Mii de pacienți îngrijiți la ambulatoriul din Drăgănești

ambulatoriu draganesti

ambulatoriu draganesti Un  număr de 20.000 de locuitori ai orașului Drăgănești și din comunele limitrofe au acum acces la servicii de sănătate moderne unde pot primi îngrijiri medicale corespunzătoare. 

Ambulatoriul din localitate a fost refăcut, nu mai puțin de 2.000.000 de lei fiind investiți în reparația capitală a imobilului. Banii au fost prevăzuți din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.

Întreaga clădire a fost reabilitată, iar în cadrul acesteia au fost amenajate cabinete de pediatrie, neurologie, medicină internă, diabet, dispensar TBC, un punct de recoltare a analizelor, dar și cabinete ale medicilor de familie.  De asemenea, în cadrul proiectului au fost  înlocuite instalațiile sanitare, electrice și termice, fiind aplicate tencuieli speciale, baritate, de protecție, în zona radiologiei. De asemenea au fost înlocuite total finisajele interioare, tâmplăria de lemn cu cea din PVC, cu un sistem termoizolant la fațade si a fost prevăzut în cadrul unității medicale un covor PVC antibacterian. A fost montat și un sistem de detecție și semnalizare incendiu, dar  și sistem antiefracție de supraveghere video.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura