Noi șanse de angajare pentru șomerii olteni

Noi sanse de angajare pentru somerii olteni

Noi șanse de angajare pentru șomerii olteni

Noi sanse de angajare pentru somerii olteniȘomerii olteni care nu şi-au găsit încă un job sunt aşteptaţi să-şi încerce şansele la Bursa generală a locurilor de muncă din data 20 aprilie 2018, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

 

Absolvenții instituțiilor de învățământ care nu și-au găsit un loc de muncă, cât și persoanele aflate în căutarea unui job sunt așteptați să participe la Bursa generală a locurilor de muncă. Sute de locuri de muncă vacante vor fi puse la dispoziția oltenilor în cadrul bursei care se va desfășura atât în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cât și la Caracal, în foaierul Teatrului Național.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Pe de o parte, agenţii economici care vor participa la Bursă vor avea prilejul de a recruta şi selecta personal, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă, iar pe de altă parte, bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Reprezentanții AJOFM Olt au demarat deja acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din toate domeniile de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă. Angajatorii interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau pe adresa de e-mail a instituției ajofm@ot.anofm.ro şi pe fax 0249/432.276.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată în data de 20 aprilie la nivel naţional și se va desfăşura în Capitală şi în cele 41 de agenţii judeţene şi se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura