O nouă amânare în ‘Cazul Sorina ’

sorina amanare

sorina amanareJudecătorii slătineni au amânat pentru joi termenul în cazul “Sorina”. Atunci vom afla dacă acesta va putea părăsi țară împreună cu familia adoptatoare.

Judecătorii slătineni au dispus un nou termen de judecată, anume 18 iulie, amânarea survenind din cauza unor chestiuni organizatorice. Ar fi vorba de citarea anumitor persoane şi de plata unei taxe de timbru, conform scurtelor declaraţii făcute de avocata familiei Săcărin.

Amânarea a survenit în urma unei cereri reconversionale depuse la dosar de familia Săcărin, care solicită statului român suma de 30.000 euro/lună pentru perioada în care a fost obligată ca urmare a problemelor legale să stea în România.

Cererea procurorului general de interzicere a părăsirii ţării în cazul fetiţei de 8 ani, adoptată de soţii Săcărin stabiliţi în SUA, a ajuns la Judecătoria Slatina prin declinarea competenţei Tribunalului Olt, instanţa slătineană fiind a cincea pusă să ia o decizie privind ordonanţa preşedinţială. Curtea de Apel Craiova a decis respingerea unei alte cereri formulate de procurorul general privind revizuirea dosarului de adopţie. Sorina trebuie să beneficieze de o consiliere psihologică, pe durata a trei luni, înainte de a pleca din ţară.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura