Operatorul Distribuție Oltenia, măsuri împotriva Coronavirusului

Operatorul Distribuție Oltenia suspendă activitatea Centrelor sale de Relații cu Utilizatorii din județul Olt în perioada 12 martie – 31 martie 2020.

Consumatorii de energie pot primi toate informațiile necesare prin intermediul următoarelor canale: apelând Info Tel, la numărul unic 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea pentru semnalarea oricărui tip de întrerupere în alimentarea cu energie electrica, disponibil non-stop și numerele de telefon 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – cu tarif normal în rețeaua națională, la care, în afara de semnalarea eventualelor deficiente, se pot obține informații comerciale de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00); prin email, la adresele: distributie@distributieoltenia.ro, relatiiclienti@distributieoltenia.ro; prin completarea formularului de înregistrare a sesizărilor https://www.distributieoltenia.ro/ro/sesizari-form.

Menționăm că toată activitatea tehnica se va derula în continuare în aceleași condiții, echipele operative fiind pregătite să intervină prompt pentru remedierea oricăror deficiențe în alimentarea cu energie electrică în această perioada. Mai mult, au fost dispuse măsuri suplimentare astfel încât, toate locurile de consum ale instituțiilor spitalicești, precum și cele unde au fost declarate persoane în carantina sunt monitorizate pentru asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică. Le mulțumim pentru înțelegere consumatorilor noștri” se arată într-un comunicat oficial al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura