Ploi torențiale, vijelii și grindină în Olt

meteo

meteo

Incepând de astăzi de la ora 14.00, judeţul Olt intră  sub atenţionare meteorologică de vreme rea. Instabilitatea atmosferică este prognozată până sâmbătă

ANM a emis o nouă informare meteorologică, valabilă pentru întreaga ţară, prognozând pentru intervalul 28 mai, ora 11.00 – 01 iunie, ora 10.00 manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată:  „Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată, marți și miercuri  îndeosebi în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, apoi cu precădere în sudul, centrul, estul și nordul teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp.”

Judeţul Olt se află sub Cod Galben în intervalul: 28 mai, ora 14.00 – 29 mai, ora 02.00, fiind anunţate frecvente descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura