PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! SE DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN DIN ȚARĂ FĂRĂ CASIERI

Premieră în România! În luna aprilie va fi inaugurat primul magazin revoluționar, unde casierii vor fi înlocuiți cu tehnologie avansată. Acest paradis al cumpărăturilor va transforma experiența de shopping în ceva complet nou și inedit. Iată unde se va deschide noul magazin!

România avansează cu pași hotărâți către modernizare cu un nou retailer ce pregătește deschiderea primului supermarket dotat exclusiv cu case self-scan și sistem obligatoriu de plată cu cardul. În noile magazine nu vor exista deloc casieri.

Unde se va deschide noul magazin

Supermarketurile din România oferă două opțiuni de plată – auto-scanarea produselor și plăți cash sau cu cardul la casele cu casieri. Luna aceasta un nou concept se pregătește să revoluționeze modul în care oamenii fac cumpărături.

În curând, un magazin nou deschis în București va aduce o inovație radicală: clienții vor putea să-și scaneze singuri produsele, fără niciun casier în preajmă. Această opțiune va deveni standard, eliminând complet necesitatea de a merge la casele cu casieri.

Lansarea acestei inițiative în luna aprilie marchează debutul unui trend în creștere în industria retailului românesc. Proiectul se așteaptă să se extindă rapid, cu planuri ambițioase de a deschide până la 40 de astfel de magazine în următorii ani.

Cum sunt supravegheați cumpărătorii

Foarte mulți români au început să se întrebe cum vor fi supravegheați atunci când vor merge să facă cumpărături. Rata furtului în România a început să fie mult mai ridicată de când au început să apară casele self-scan.

Dezvoltatorii planifică să instaleze peste 70 de camere de supraveghere și mai mult de 3.000 de senzori pentru a monitoriza activitatea din magazin. După ce vor achiziționa produsele, clienții vor primi o factură electronică pe telefonul mobil.

Se anticipează că această nouă metodă de cumpărături va avea rezultate pozitive și va reduce timpul de așteptare în magazine, o problemă cu care se confruntă românii. În orele de vârf, clienții sunt adesea nevoiți să stea la cozi lungi în majoritatea supermarketurilor din țară.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura