Primar  condamnat la închisoare

robert valceleanu

robert valceleanuUn alt primar oltean a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de corupție. Curtea de Apel Craiova a pronunțat astăzi sentința definitivă în dosarul în care edilul din  Perieți, Robert Vâlceleanu. 

Acesta a fost acuzat de delapidare. Inițial Judecătoria Slatina l-a condamnat anul trecut, in decembrie la doi ani și zece luni de inchisoare cu suspendare, dar edilul a atacat decizia la Curtea de Apel din Craiova. Astăzi magistrații au respins apelul edilului declarând nefondat recursul. Vâlceleanu nu se mai află sub supraveghere pe termen de doi ani într-un alt dosar, scăpând astfel de închisoare.

Secția penală și pentru cauze de minori a Curții de Apel Craiova a pronunțat azi sentința definitivă în dosarul de delapidare al primarului Costin Vâlceleanu, parte vătămată fiind Primăria Perieți: „Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.p.p. respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Vâlceleanu Costin Robert împotriva sentinţei penale nr. 879/13.12.2018 pronunţată de Judecătoria Slatina. În temeiul art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p. cheltuielile în cuantum de 500 lei, reprezentând onorariu av. oficiu rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 06.06.2019. „

Vâlceleanu a fost în decembrie anul trecut condamnat  pentru delapidare şi fals intelectual la doi ani şi zece luni de închisoare cu suspendare, pe atunci aflându-se sub supraveghere pe termen de doi ani într-un alt dosar în care a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare fiind prins băut la volan.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura