Primăria Piatra Olt are o surpriză pentru elevii din clasa pregătitoare

În prima zi de școală pe bobocii din clasa păregătitoare , din Piatra Olt, îi așteaptă o surpriză.Elevii din Piatra Olt care vor merge în clasa pregătitoare, la toamnă, vor primi ghiozdane echipate, din partea autorităților locale.

Anunțul a fost făcut de către edilul Nicușor Rada ce vrea să vină în sprijinul părinților dar și să le aducă o bucurie elevilor.

Anunț important pentru părinți și elevii din clasa pregătitoare:

‘În prima zi de școală, elevii de clasa zero, de la unitățile de învățământ din Piatra-Olt, vor găsi pe băncile școlilor ghiozdane cuprinzând o serie de rechizite școlare absolut necesare începutului noului an școlar. Primăria noastră se alătură în continuare efortului de susținere a educației și dezvoltării copiilor din comunitatea noastră.

Știm cât de importantă este o bună pregătire pentru cei mici, iar acest sprijin oferit de Primărie își propune să faciliteze începutul școlar pentru toți copiii și părinții lor. Ghiozdanele și rechizitele vor conține tot ceea ce este necesar, atsfel încât micii noștri elevi să aibă acces la educație și să se bucure de fiecare moment petrecut la școală. Acest program de sprijin vine să completeze eforturile dumneavoastră, dragi părinți, în susținerea creșterii și formării armonioase a micilor noștri cetățeni’ , a declarat edilul.

Astfel de programe se derulează și în alte localităț

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: