Proiecte importante de dezvoltare în comuna Vulpeni 

vulpeni olt

vulpeni oltPrimarul comunei, Paul Mandea a descoperit repede tainele administrației locale și cu o mână de oameni a reușit să închege repede o echipă de profesioniști care se implică și fac proiecte importante pentru comunitate.

În ultima perioadă la Vupleni s-au aprobat mai multe proiecte importante care vor contribui la realizarea planului de dezvoltare a comunei, demarat în urmă cu trei ani.

Vorbim de proiecte importante care iau naștere, fie ca sunt deja contractate sau sunt în faza de licitație, astfel, locuitorii comunei să poată  avea motive de bucurie în ceea ce privește măsuriel intreprinse pentru dezvoltarea comunei. În ultima perioadă s-a reușit implementarea unui proiect important care vizează reabilitarea dispensarului din comună. Oamenii au nevoie de îngrijiri medicale corespunzătoare, în condiții moderne, demne de o țară europeană. În acest context primăria a reușit să primească finanțare de la Consiliul Județean Olt. Un alt proiect vizează refacerea fațadei primăriei. Sediul administrativ se bucură de toate facilitățile, angajații dar și cei care pășesc pragul primăriei pot constata eforturile care au fost depuse în cadrul respectivului proiect. Totodată, administrația locală se poate mândri cu cei 11 kilometri de asfalt. Edilul speră ca pe viitor toate drumurile din comună să fie asfaltate. În ceea ce privește apa curentă și canalizarea, există deja un proiect în derulare. Pe viitor țelul celor din administrația locală este acela ca toate gospodăriile să fie alimentate cu apă curentă și radordate la canalizare. Conducerea Primăriei Vulpeni ne-a asigurat că pe viitor vor mai fi demarate și alte proiecte importante. Localitatea se bucură de sprijinul autorităților județene.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura