Rotary Caracal a finalizat proiectul „Romanați Trail Run”

Proiectul „Romanati Trail Run” a fost finalizat. Rotarienii caracaleni au oferit un zâmbet mai multor copii, datorită fondurilor acumulate înurma evenimentului sportiv.

”Cu mare bucurie și profundă recunoștință, ne mândrim să anunțăm finalizarea cu succes a proiectului de reabilitare a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă – filiala Caracal, aflat în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Caracal. Acest proiect, inițiat în primăvara acestui an de către Președintele Club Rotary Caracal, mandat 2022-2023, Dan Toma, a fost susținut de numeroși parteneri și donatori generoși, precum și de catre partenerul nostru de proiect Fundația Județeană pentru Tineret Olt.

Proiectul a fost conceput ca o cauza sociala în contextul evenimentului sportiv „Romanati Trail Run”, cu scopul de a oferi un mediu adecvat pentru copiii cu diverse deficiențe, în care să își poată desfășura activitatea educațională și de recuperare psiho-pedagogică.

Suntem mândri să vă prezentăm rezultatul final, care demonstrează că, prin unitate și efort comun, putem face schimbări pozitive semnificative în comunitatea noastră. Fotografiile atașate prezintă atât provocările cu care ne-am confruntat în timpul proiectului, cât și rezultatul muncii noastre.

Dorim să mulțumim în mod special ADPP Caracal, tuturor oamenilor care s-au implicat în proiect, fie că au donat fonduri sau materiale, fie că au lucrat în echipa tehnică, care a reușit să finalizeze toate lucrările în timp util.

Suntem recunoscători pentru sprijinul primit și ne dorim ca acest proiect să fie un exemplu de succes și inspirație pentru alte inițiative similare, care își propun să îmbunătățească condițiile de învățământ la nivelul comunitatii noastre.

În numele tuturor celor implicați în proiect, dorim să transmitem gânduri bune și urări de mult succes celor care își desfășoară activitatea în acest centru”, au anunțat rotarienii din Caracal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura