Sanitarii pricepuți

sanitarii priceputi

sanitarii priceputiSăptămâna acesta Colegiul ‘Radu Greceanu’ va găzdiu faza județeană a sigurului concurs pentru sănătate și prim ajutor de bază care se desfășoară în școlile din România din anul 1962, „Sanitarii Pricepuți” .

De 57 de ani, Concursul „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română împreună cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Sănătății și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, își așteaptă la Olt competitorii. Concursul vizează însușirea cunoștințelor de bază și a deprinderilor practice pentru acordarea corectă a primului ajutor de bază, păstrarea și îmbunătățirea sănătății fizice, promovarea ocrotirii mediului înconjurător, dezvoltarea sentimentului solidarității umane față de cei aflați în suferință,  însușirea cunoștințelor de bază despre Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie, despre istoria Societății Naționale de Cruce Roșie din România, despre Principiile Fundamentale ale Crucii Roșii.

Câștigătorii etapei județene vor reprezenta Oltul la etapa națională ce va fi organizată de către Crucea Roție la Poiana Pinului, în luna iulie.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: