Se reia evaluarea viitorilor șoferi

După ce a reluată proba practică pentru obținere permisului auto, începând de mâine, 16 iunie, va fi reluată și proba teoretică.

” Candidaţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege se vor prezenta la sediul unităţii din mun. Slatina, b-dul A.I.Cuza, nr. 153, jud. Olt, numai după ce, în prealabil, s-au programat on-line, pe site-ul DRPCIV, secţiunea „înregistrare dosar examinare”, „https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities./28””, au anunțat reprezentanții Prefecturii Olt.

De asemenea, candidații se vor prezenta la sediul unităţii, tot în baza programării on-line, efectuată la aceeaşi secţiune, şi cei care solicită programarea/reprogramarea la proba practică. Accesul în sala de aşteptare a candidaților programați pentru susținerea probei teoretice se va face în următoarele condiţii: se va accepta doar prezenţa candidaţilor, fără însoţitori, iar la intrarea în sala de aşteptare se va efectua măsurarea temperaturii corporale, putând fi refuzat accesul candidaţilor care au o temperatură mai mare de 37,3°C. Se va purta obligatoriu masca de protecţie, atât în sala de aşteptare, cât şi în sala de examinare, cu recomandarea utilizării şi a mănuşilor de unică folosinţă, se va realiza, obligatoriu, dezinfectarea mâinilor la intrarea în sala de examen;
se va păstra distanţa de siguranţă, marcată prin benzi pe podea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura