Șef nou la DIICOT Olt

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât în ședința de marți, 10 martie, numirea în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Olt din cadrul Serviciului teritorial Craiova a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a procurorului Alexandru Dragomir ( n.r. cel care ocupa și în prezent această funcție), pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 11.03.2020.Decizia a fost luată în urma şedinţei de marţi a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Dragomir urmând să fie la şefia DIICOT Olt pentru următorii trei ani.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Olt din cadrul Serviciului Teritorial Craiova a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului procuror Dragomir Alexandru, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 11 martie 2020”, este decizia dată în cadrul şedinţei de marţi.

În noiembrie 2019, procurorul Alexandru Dragomir avea să revină pe funcţia de procuror şef al DIICOT Olt după ce a mai ocupat acelaşi post şi în anul 2017. În luna martie a acelui an a fost delegat în funcţia de conducere, înlocuindu-l pe procurorul Claudiu Negrilă, şi a fost şef al acestei instituii până în luna decembrie 2017, când a fost delegat procuror şef Ionuţ Călina, venit la Biroul Teritorial Olt în luna iulie 2017 de la Parchetul Craiova. Acesta din urmă a demisionat în luna noiembrie a anului trecut din funcţie, postul de procuror şef rămânând astfel vacant şi fiind ocupat prin delegare de procurorul Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura