Semafoarele din Balș au fost alimentate cu electricitate

bals semafoare

bals semafoare12 semafoare inteligente au fost  insalate in Balș, pentru a descongestiona  traficul. Ieri semafoarele au fost racordate la reteaua electrica.

 Compania de electricitate a racordat  la rețeaua de  energie cele 12 semafoare montate la trecerile de pietoni aflate pe strada principală din Balș. Prin impelentarea acestui sistem inteligent se dorește descongestionarea traficului

„Am semnal de la cei de la CEZ că astăzi începe alimentarea semafoarelor din Balş. Au fost amplasate 12 semafoare, o să vedem cum vor funcţiona. Înţeleg că este o firmă care gestionează acest sistem, sincronizarea. Cred că în perioada imediat următoare se va circula oarecum mai organizat. Trebuie să apreciem eforturile celor de la Poliţie şi Jandarmerie. S-au organizat în trei perioade pe zi, dimineaţă, la prânz şi seara, cu echipaje în stradă. Să sperăm că aceste semafoare ne ajută şi vom mai decongestiona traficul”, a spus prefectul, Silviu Neacșu.

In acest proiect a fost prins și orașul Filiaș care se confruntă cu aceeași problemă de traffic. Valoarea totală estimată a celor două loturi de lucrări este de 2.8oo.ooo de lei, fără TVA din care sistemul de semaforizare din Balș a fost estimat la valoarea de 1.300.000 de lei, fără TVA. Lucrările din Balș vor fi finalizate in august. Acest proiect a fost pus in mișcare in urma intervențiilor făcute de parlamentarul oltean Siminica Mirea.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura