Sens giratoriu în zona ISJ Olt

sens giratoriu

sens giratoriuÎn zona Inspectoratului Școlar  a fost amplasat un nou sens giratoriu. In cazul în care traficul va fi fluidizat, acesta va fi permanent. Din toamnă , un astfel de sens giratoriu va fi amplasat în intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari.

Incepând din această dimineață în intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu – Cuza Vodă – Tunari, zona Inspectoratului Scolar a fost amplasat un sens giratoriu provizoriu. Cei de la DASIP au luat această decizie pentru a fluidiza traficul in zona respectivă. In funcție de acest lucru , pe viitor se va monta un sens giratoriu permanent. Atunci vor fi mutatea și trecerile de pietoni.

„Începând de astăzi, la intersecţia străzilor Ecaterina Teodoroiu – Cuza Vodă – Tunari, a fost instalat un sens giratoriu provizoriu, din balize. Totodată, am montat şi indicatoare rutiere conforme cu noile reguli de circulaţie, în această intersecţie. Ulterior, vom amenaja un sens giratoriu permanent, în această intersecţie”, a declasrat Daniel Murguleț, șef serviciu al DASIP Olt.

Din toamnă urmează să fie montat un astfel de sens giratoriu și la intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari.

 În acest moment in Slatina sunt nouă sensuri giratorii permanente și două provizorii. Investițiile de acest gen  sunt suportate din bugetul local . Valoare unui sens giratoriu permanent este de aproape 100.000 de lei.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura