Și terasa Dolce Vita va dispărea

dolce vita

dolce vitaEdilul Emil Moț continuă curățenia printre patronii de terase ce au pus stăpânire pe stăzile orașului. După ce a decis demolare terasei construite la Cinema, pe motiv că agentul economic nu a respectat autorizaţia de construire, ocupând o suprafață din trotuar mai mare decât cea prevăzută în documentație, astă, edilul a dat lovitura de grație și patronului de la Dolce Vita.

‘Din punct de vedere legal terasa Dolce Vita a îndeplinit toate criterile unui regulament vechi al primăriei, din 2007, care nu a mai fost actualizat. Insă contractul va expira în luna august și nu va mai fi prelungit’, a declarat Moț

Potrivit edilului, politia locală a desfășurat o campanie de verificare a tuturor teraselor din municipiu, astfel că mulți s-au ales cu amenzi, alții cu terasele micșorate. Poliția Locală Slatina a desfășurat, la sfârșitul lunii mai și începutul lui iunie, controale la restaurantele și cârciumile care dețin terase, în majoritatea cazurilor descoperind nereguli pentru care au fost aplicate sancțiuni.Poliţiştii locali au constatat, printre altele, că agenţii economici au amplasat pe domeniul public vitrine, lăzi frigorifice şi tonete de îngheţată, mese fără scaune pentru alimente de tip fast-food sau au amplasat terase în toată regula, deşi nu aveau autorizaţii în acest sens. În alte cazuri, terasele construite depășeau suprafața prevăzută în autorizația de construire.

Mâine, patronul terasei de la Cinema trebuie să inceapă demolarea, in semns contrar  se va aplica amenda de la 50.00 la 100.000 lei, sau  primăria va demola construcția, iar costurile vor fi suportate de agentul economic.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura