Strada Recea din Slatina rămâne fără apă potabilă

Lucrările de investiții pentru extinderea rețelei de apă, realizate de Compania de Apă Olt prin antreprenorul care s-a ocupat de execuția acestora, au fost finalizate pe strada Recea, din municipiul Slatina.

Astfel, joi, 03.08.2023, se vor executa lucrări de branșare a noii rețele de apă, porțiunea de stradă de pe partea dreaptă, sensul de circulație către satul Recea. Din acest motiv serviciul de alimentare cu apă, în zonă, va fi sistat, în intervalul orar 8.30- 12.00.

Pe strada Recea, rețeaua de apă a fost extinsă pe 373 de metri și s-a introdus rețea de canalizare pe 1,7 kilometri, investiții realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, pot să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!” transmite CAO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: