Peste o sută de dascăli au ‘chiulit’ de la examen

titularizare

titularizareAstăzi 324 de candidați au susținut Titularizarea. Din cei 514 inscriși 121 au absentat, iar 69 s-au retras din examen. 

Anul acesta dascălii nu au mai incercat să copieze, poate de frică că dacă erau prinși li se lua și dreptul de a participa la supliniri. Pe 23 iulie vom afla rezultateale.

După ce elevii și liceeni au scăapt de emotiile examenelor, a venit si randul dacălilor. Astăzi 514 candidati au luptat pentru 42 de posturi titularizabile, și 585 netitularizabile. 121  au absentat , iar  68 s-au retras după ce au văzut subiectele. Un singur candidat a invocat probleme medicale ce au dus la retragerea sa din examen

Conform datelor furnizate de Inspectoratul scolar , examenul de titularizare s-a desfăsurat in doua centre. La  iesirea din sălile de examen multi au declarat că subiectele au fost ușoare , dar nu speră să se titularizare, din cauză că numărul posturilor este foarte mic

Reprezentanții Inspectoratului Școlar au subliniat faptul că la catedră nu vor mai fi acceptați candidații acre obțin note sub 5. Primele rezultate vor fi afișate pe 23 iulie, iar contestațiile vor fi depuse in aceiați zi până la ora 21.00, iar pe 24 iulie până la ora 15.00. Urmând ca pe 1 august sa fie programată sedinta publică pentru distribuirea postutilor vacante.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura