Titularizare 2019: 100 de candidați pe un loc

titularizare2019

titularizare2019Anul acesta  lupta pentru un post la catedră  devine o misiune imposibilă pentru cei  539 de olteni care visează să ajunga la catedra. Pe 17 iulie va avea loc  

Concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar sesiunea 2019 . Titularizarea, anul acesta  se va susține la 42 de discipline. Cei mai mulți candidați înscriși la o disciplină sunt: 108 pentru educatori , 93- învățători ,56- limba și literatura română; 55- educație fizică și sport. Ciudat este faptul că cei 200 de candidati pentru posturile de educatori și invățători se luptă , efectiv,pentru două locuri

‘Titularizarea a inceput cu publicarea posturilor. Avem 25 de posturi titularizabile  și 585 netitularizbile. Lista cu toate catedrele este publicată pe site-ul ISJ Olt’, a declarat Cristian Miu, inspector ISJ Olt.

Inspectoratul Școlar Județean Olt a stabilit arondarea discipinelor la centrele organizate în județ pentru susținerea probei scrise a examenului de titularizare din acest an. Candidații înscriși sunt așteptați la două centre: centrul 1- Colegiul Național Ion Minulescu Slatina- 314 candidați pentru 26 de discipline de concurs și centrul 2- Liceul Teoretic Nicolae Titulescu Slatina- 225 candidați pentru 16 discipline.

Sesiunea 2019 de titularizare se va încheia pe 27 septembrie prin transmiterea la ministerul de resort a situației globale privind repartizarea candidaților pe posturile didactice rezervate.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: