Un tânăr a alimentat de 3.000 de lei și a plecat din benzinării fără să plătească. Numerele de înmatriculare ale mașinii erau furate

Un tânăr de 23 de ani din Dâmbovița a fost reținut de polițiști pentru că a alimentat, în mod repetat, de la benzinării și a plecat fără să plătească. Ca să inducă în eroare polițiștii, șoferul a folosit numere de înmatriculare furate. În numai 4 nopți, tânărul a alimentat de 3.000 de lei din 6 benzinării, scrie Agerpres.

Ca să-și acopere fapta, tânărul de 23 de ani a folosit plăcuțele de înmatriculare ale unei mașini alese la întâmplare. Le-a furat și le-a montat pe mașina lui, după care a mers în benzinării, să alimenteze. „Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au constatat că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2023, ar fi sustras plăcuţele cu număr de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în municipiul Târgovişte şi, ulterior, ar fi condus pe raza localităţii un alt autoturism căruia i-ar fi montat plăcuţele respective”, transmite IPJ Dâmbovița. Pe parcursul a 4 nopți (1, 2, 3 și 4 decembrie), șoferul ar fi alimentat cu carburant de la 6 stații peco, în valoare totală de 3.000 de lei. De fiecare dată a urcat la volan și a plecat, fără să achite contravaloarea combustibilului.  Alertați de proprietarii benzinăriilor, polițiștii au pornit pe urmele suspectului. După ce au pus cap la cap informațiile și au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, oamenii legii l-au identificat. Făptaşul are 23 de ani și este din Gura Vulcanei, județul Dâmbovița. Tânărul a fost reţinut, marți, pentru 24 de ore pentru furt, furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. În cursul zilei de miercuri, el va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

sursa DIGI 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura