Val de contestații la BAC

contestatii

contestatii1056 de contestații au fost depuste în Olt. Elevii nemulțumiți de notele primite la BAC au solicitat reevaluarea lucrărilor. Cei mai mulți au depus contestații la limba și literatura română și istorie. 

După afișarea rezultatelor la BAC a venit și un val de contestații depuse de absolvenții de liceu. Peste 1000 de note pentru tot atâtea lucrări, considerate prea mici de cei care le-au scris. Aproape jumătate dintre contestații vizează notele primite la limba și literatura română.

‘În Olt au fost depuse 1056 de contestații. Cele mai multe dintre ele, 440, au fost depuse  la limba și literatura română. 208 elevi au contestat nota primită la matematică,123 s-au arătat nemulțumiți de nota primită la istorie, în timp ce 109 tineri au contestat nta de la geografie’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Olt, Mirela Paraschiv.

Nici notele primite la anatomie și biologie nu au fost pe placul celor care au susținut bacalaureatul, pentru fiecare din aceste materii fiind depuse peste 80 de contestații. Contestații mai multe au fost depuse și la logică și fizică. La restul materiilor numărul contestațiilor sub 10.Absolvenții de liceu nemulțumiți de notele au avut la dispoziție 4 ore pentru a depune contestație.

Rezultatele contestațiilor va fi făcut cunoscut pe 13 iulie.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: