Emil MOȚ: „Voi lucra pentru slătineni, până în ultima zi a mandatului meu de primar”

Joi după amiază, edilul Emil Moț și-a convocat toți directorii din instituțiile subordonate primăriei pentru a-i atenționa să lucreze în continuare pentru slătineni.

Sedința fulger a venit pe fondul unor discuții iscate în instituțiile ce aparțin Primăriei Slatina, acolo unde primarul ales, Mario De Mezzo este acuzat că a început să-i avertizeze pe angajați să nu mai efectueze plăți și să ia decizii pentru bunul mers al funcționării. Pe pagina sa de socializare, Emil Moț a postat un filmuleț în care explică cum stă treaba în acest caz.

Primarul în funcție și-a încurajat șefii direcțiilor din subordine, să ignore amenințările lui Mario De Mezzo și să continue funcționarea instituțiilor. Emil Moț le-a spus acestora că, din contră, dacă nu-și fac treaba De Mezzo va avea clar motiv să scape mai ușor de ei, dându-i afară.

„Voi lucra pentru slătineni, până în ultima zi a mandatului meu de primar, iar dumneavoastră trebuie să vă faceți treaba, așa cum ați făcut-o și până acum. Nu vă cer altceva, nu pot lăsa Slatina de izbeliște, nu este sat fără câini. Am intrat pe ușa din față a primăriei, tot pe acolo vreau să ies”. Este mesajul pe care primarul în funcție, Emil Moț, l-a transmis angajaților Primăriei, dar și slătinenilor.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura