Zeci de locuințe inundate în județ

zeci de locuinte inundate

zeci de locuinte inundateZeci de locuințe, beciuri și anexe ale gospodăriilor din județ au fost afectate de inundațiile  provocate în urma ploilor torențiale din seara zilei de luni, potrivit unui bilanț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii olteni au intervenit cu opt motopompe și un număr de optsprezece subofițeri.În municipiul Slatina, s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr- o casă şi şapte curţi, o hală de producţie mobilă. În Caracal a fost evacutată apa din trei case şi şase curţi, iar  pompierii au  acționat și pentru degajarea unei creangi, căzută din copac parţial pe carosabil, fără să producă pagube.  În Scorniceşti, sat Bălţaţi, s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte, iar în satul Bircii pentru evacuarea apei dintr-o casă, o curte şi două anexe, din aceeaşi gospodărie. În comuna Dăneasa, sat Pestra s-a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte şi o an, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Nu mai puțin de 49 localităţi din 17 judeţe, respectiv Alba, Arad, Bihor, Bacău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Olt, Mehedinţi, Neamţ, Prahova şi Teleorman, au fost afectate de inundaţii.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura