Zeci de mașini parcate neregulamentar au fost ridicate – VIDEO

masini politie ridicate

masini politie ridicateȘoferii care au parcat ilegal au avut parte de surprize neplăcute, mulți dintre ei negăsindu-și mașina, atunci când s-au întors pentru a plecat mai departe.

Motivul? A fost ridicată de autospeciala lucrătoriilor DASIP, care au acționat la solicitarea polițiștilor locali.

Peste 50 de şoferi care şi-au parcat neregulamentar autoturismul, pe străzile din Slatina, au fost amendaţi de poliţiştii locali şi a trebuit să plătească o taxă specială pentru a-şi recupera maşina ridicată.

Poliţia Locală constată neregula şi solicită DASIP ridicarea autoturismului respectiv. Dacă, între timp nu se prezintă proprietarul, maşina este dusă la depozitul special amenajat din curtea fostului Liceu de Construcţii. Pentru depozitarea pe 24 de ore, proprietarul trebuie să achite 150 de lei, ulterior, preţul este de 300 de lei, plus 50 de lei pentru fiecare zi de staţionare. Așadar, dacă ai parcat mașina ilegal și ai avut ghinionul să cheme cineva echipele de ridicare a acestuia și ai rămas fără automobil, probabil că vrei să știi ce ai de făcut. Evident, trebuie să-ți recuperezi mașina, dar o să scoți ceva bani din buzunar. Ignoranța se plătește.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: