Mișcare importantă pe scena politică din Slatina

73286E34 5A48 4D5E A0E7 1F1D3C7A1E43

73286E34 5A48 4D5E A0E7 1F1D3C7A1E43
Zeci de membrii au părăsit PRO România Slatina.

Printre cei care au trecut în tabăra liberală se numără și sportivul Romeo Costică. După adeziunea la liberali, sportivul a declarat următoarele:

Miercuri m-am decis totul trebuie să fie vizibil, toată echipa pe care am avut-o alături de mine în PRO RMANIA Slatina m-a urmat și împreună cu D S, Cristina Tomireanu ne-am alăturat în PNL Slatina. Mulțumesc celor aproximativ 40 colegi care au fost în sală și celor care astăzi nu au fost prezenți dar care m-au asigurat că vor merge alături de mine.” a precizat Romeo.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a primit noii membrii cu brațele deschise, declarând că le va oferi tot sprijinul său, fiindu-le aproape în cariera politică. Voiculescu a mai făcut următoarele precizări:

Filiala Olt a Partidului Național Liberal se lărgește și se întărește! În seara zilei de miercuri, Biroul Municipal al PNL Slatina a aprobat cu entuziasm primirea în rândurile noastre a peste 30 de noi membri, în totalitatea lor foști membri ai Pro România. Ne bucurăm pe această cale că valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi, gata oricând să pună umărul la eforturile noastre pentru reconstrucția României. Le urăm bun venit noilor noștri colegi și îi asigurăm că vor găsi la noi deschiderea, comunicarea și colaborarea necesare muncii constructive într-o echipă. Împreună vom fi mai puternici!”, a conchis Voiculescu.

{module 126}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: