Ziua Jandarmerie- 20 de jandarmi avansați în grad, la Olt

Astăzi este ziua în care jandarmii olteni au sărbătorit împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Cu această ocazie, Sala Europa a Consiliului Județean Olt a găzduit miercuri o ceremonie festivă în cadrul căreia mai mulți angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au fost avansați în grad înainte de încheierea stagiului minim.

20 de subofițeri din cadrul Jandarmeriei Olt au fost avansați în gradul următor înainte de expirarea stagiului minim. Totodată, zeci de ofițeri și subofițeri au primit mulțumiri, felicitări sau au fost citați pe ordinul de zi pe unitate. 

Activitățile dedicate Zilei Jandarmeriei Române de la Slatina s-au încheiat pe platoul din fața CJ Olt, unde au putut fi vizitate câteva standuri de prezentare cu armamentul, autospecialele și unul din ATV-urile din dotarea jandarmilor olteni. Și ultima săptămână a fost dedicată sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, în Parcul „Constantin Poroineanu” Caracal, Parcul Tineretului Slatina, platoul Casei Tineretului Balș și sediul Detașamentului 6 Jandarmi Corabia desfășurându-se exerciții demonstrative, iar elevii mai multor instituții școlare au fost angrenați în diverse competiții sportive.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura