Au căutat și au găsit…un actor

actor

actor

 Emoție, talent, creativitate, joc scenic și multă voie-bună, toate acestea s-au reunit pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural ‘Eugen Ionescu’ din Slatina, unde aproximativ 100 elevi și-au pus în valoare talentul artistic și creativitatea prin intermediul artei dramatice.

Ediția din acest an, a VII a,  a concursului ‘Se caută un Actor’ a fost un adevarat maraton, timp de două zile jucându-se  zeci de piese de teatru sau scenete și tot atâtea  monologuri. La concurs au participat trupe de teatru și interpreți individuali din mai multe  județe toți având un singur obiectiv, acela de aș dovedi talentul. În urma jurizării s-au acordat 10 premii celor mai buni actori și trupe de teatru, marele premiu fiind câștigat de  trupa’Punctul pe I’, a școlii gimnaziale ‘Nicolae Bălcescu’din Pitești care a prezentat ‘Gaițele’.

Cea mai bună actriță a fost aleasă Diana Țicu  de la Palatul Copiilor ‘Adrian Băran’, Slatina, pregătită de Mădălina Balica, profesor coordinator al Cercului de Teatru.  Iar cel mai bun actor a fost desemnat  Laurențiu Nicolae de la școala gimnazială Bârza, având coordonatori pe profesorii Marta și Alexandru Nicolae.

 În acest an au fost înscrise 17 trupe de teatru și 16  participanți la secțiunea Monolog pentru categoria învățământ gimnazial, iar pentru învățământul primar- 13 trupe de teatru și  10 interpreți individuali.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d