„De Dor de Primăvară“, la Caracal

dor de primavara caracal

dor de primavara caracalSăptâmâna viitoare, la Caracal se va desfășura a 15-a ediție a Festivalului concurs de muzică populară „De Dor de Primăvară”. Organizatorii evenimentului cultural sunt Consiliul Local și Primăria Municipiului Caracal prin Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban“.

 

În ultimii ani, Festivalul „De Dor de Primăvară“ s-a dezvoltat, a crescut valoric, astfel încât este cunoscut în întreaga țară, devenind unul dintre festivalurile de profil pe care tot mai mulți concurenți talentați și iubitori de folclor vor să-l aibă în palmares. La ediția din acest an s-au înscris în concurs 30 de concurenți reprezentând județele Gorj, Mehedinți, Dolj, Argeș, Suceava, București, Neamț, Teleorman și Olt. Aceștia vor evolua în fața unui juriu de profesioniști pe două secțiuni de concurs – soliști vocali și soliști instrumentiști.

Organizatorii au pregătit și surprize pentru iubitorii de folclor. Astfel, în cele trei seri ale Festivalului vor evolua în recital Luciana Văduva, Victorița Lăcătușu, Cornel Borza, Dinu Iancu Sălăjeanu, Ceata lui Streață, Ilie Dură, Anișoara Popescu și Maria Mădălina Lupu.

Biletele pentru cele trei seri de folclor pot fi procurate de la Agenția de bilete a Teatrului Național, prețul unui bilet fiind de 10 lei, iar un abonament pentru toată perioada Festivalului 15 lei.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: