Piaţa de construcţii, în creştere rapidă datorită investiţiilor masive angajate de PSD

Sectorul construcțiilor în România se află într-o perioadă de creștere semnificativă, susținut de investițiile masive deblocate de Guvernul PSD anul trecut pentru proiectele cuprinse în Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Guvernul condus de Marcel Ciolacu, președintele PSD, și-a asumat rolul de a transforma investițiile într-un pilon principal al creșterii economice a României. Comenzile record venite din partea statului din ultima perioadă au ridicat masiv piata de construcții.

Proiecte de infrastructură, spitale și școli, în valoare de peste 10 mld. euro sunt în prezent scoase la licitație, iar multe altele urmează să fie publicate. Până în 2030, se așteaptă realizarea de proiecte publice de cel puțin 120 mld. euro și proiecte private de 50-60 mld. euro.

Sectorul construcțiilor în România se află într-o perioadă de creștere semnificativă, susținut de investițiile masive deblocate de Guvernul PSD anul trecut pentru proiectele cuprinse în Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar și prin programe finanțate prin fonduri guvernamentale.

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura