Cine sunt câștigătorii concursului de la APM Olt

De ziua Mediului, APM Olt a desemnat câștigătorii concursului online. Tema concursului de anul acesta a fost „Iubim și prețuim natura”.

Aceste desene și picturi au fost încărcate de APM Olt pe pagina proprie de facebook Agenția pentru Protecția Mediului Olt.

„În perioada 25 mai – 3 iunie 2020, vizitatorii paginii de facebook a APM Olt, și-au exprimat aprecierile pentru desenele sau picturile realizate de elevi. Regulamentului concursului a prevăzut că, primilor trei elevi care primesc cele mai multe aprecieri pentru desenele sau picturile realizate, APM le va acorda premii constând în Atlasuri cu cu speciile de păsări de interes comunitar din România și diplome. Vor primi diplome de participare și ceilalți elevi participanți la concurs”, se arată în comunicatul APM Olt.

Elevii care au avut desenele/picturile cu cele mai multe aprecieri și în același timp câștigătorii locurilor I, II și III, sunt:

Vișoreanu Ionela Mădălina –locul I– Complexul de Servicii „ SF. Ștefan” Slatina din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt (561 de aprecieri);

Nedeloaia Alisia- locul II– Școala „ Ștefan Protopopescu” Slatina (326 de aprecieri;

Duru Maria –locul III– Complexul de Servicii „ SF. Ștefan” Slatina din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt (276 de aprecieri).

Elevii câștigători ai premiilor I, II și III sunt invitați la sediul APM Olt în data de 10 iunie 2020, ora 10.00, pentru a primi premiile și diplomele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura