A fost prinsă furând

O slătineancă a fost prinsă de jandarmi furând energie electrică. La prima oro, la 07.50, familia slătinencei de 47 de ani a fost trezită de oamenii legii care au verificat sursele de energie electrică.

Pentru a reducă numărul celor care fură energie, reprezentanții Distribuției Energie Oltenia au cerut ajutorul jandarmilor pentru organizarea și desfășurarea unor acțiuni de inspecție și control în vederea depistării și instrumentării în teren a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice ( consumul fraudulos prin sustragere de energie electrică).
”Pe timpul acțiunilor desfășurate în comun, au fost constatate următoarele :
O femeie în vârstă de 47 de ani, a fost depistată la imobilul său din Slatina sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalații clandestine, racordată ilegal la reţeaua de distribuţie energie electrică prin intermediul unui conductor electric”, se arată în comunicatul IJJ Olt.
Jandarmii au legitimat persoana în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare .
Documentele întocmite vor fi înaintate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura