A pierdut controlul motocicletei și a ieșit în decor

moto ganeasa

moto ganeasaIn acestă după-amiază pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, un  tânăr, de 25 de ani, din  Craiova, in timp ce se deplasa cu o motocicleta pe DN 65/E 574, din direcția Slatina către Craiova, pe fondul neadaptarii vitezei într-o curba periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu postamentul din beton al indicatorului ce semnalizează intrarea în  Găneasa.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, duminică, în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Dan Nedeloiu.

La sosirea echipajului de la Ambulanță, victima se afla in afara carosabilulu, in satare de comă, cu mai multe traumatisme la cap și coloană.  În drum spre spitalul dun Slatina, motociclistul a intrat in stop cardio-respirator. Medicii de la UPU Slatina încearcă să-l salveze.

 In curtea spitalului  au venit și amicii victimei, toți motocicliști.

Ulterior, tânărul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Craiova.

{youtube} QYfE2KjeGTw {/youtube}

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura