Accident grav: un mort și patru răniți după impactul dintre un autoturism și un microbuz

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz produs duminică dimineața pe nodul de ieșire de pe autostrada A1 în localitatea Orțișoara, județul Timiș, scrie stiripesurse.ro

Potrivit ISU Timiș, accidentul a fost semnalat în jurul orei 3.33.

La locul evenimentului s-au deplasat 16 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Punctului de Lucru Pișchia cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD. La fața locului au intervenit și două ambulanțe SAJ.

Un voluntar SMURD aflat la locul evenimentului a intervenit în sprijinul victimelor până sosirea echipajelor de intervenție.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se afla doar șoferul, și un microbuz, în care se aflau 6 persoane.

În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care una, șoferul autoturismului, a rămas blocată. Acesta a fost extras în stare de inconștiență, iar medicul de pe Ambulanță i-a declarat decesul.

Echipajele medicale SMURD au transportat o femeie și un bărbat la spital, cu traumatisme la picioare, iar ambulanțele SAJ au dus alte două victime la spital.

Lasă un răspuns

%d