Accident teribil: un bărbat a murit strivit între două TIR-uri

Accident teribil! Un şofer de TIR, în vârstă de 35 de ani, a murit marţi dimineaţă după ce autotrenul pe care îl conducea a rămas în pană, pe DN 1 – centura de vest a municipiului Ploieşti, iar autovehiculul a fost lovit de un alt TIR. În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost blocat, circulaţia fiind deviată, informează News.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30 pe DN1, în afara localităţii Brazi din judeţul Prahova.

”Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr. 1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit. Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani”; informează Poliţia judeţeană Prahova.

Şi al doilea şofer a fost rănit, fiind dus la spital.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost blocat, circulaţia fiind deviată prin localitatea Negoeşti.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d