Adjunctul Poliției Locale a rămas fără permis de conducere

scaiete

scaieteAdjunctul directorului Poliţiei Locale Slatina, Ilie Scaiete a produs un accident rutier pe o trecere de pietoni din centrul municipiului.

Accidentul a avut loc luni, 15 iulie, la prânz, pe trecerea de pietoni din faţa Bibliotecii Judeţene Slatina, şoferul, Ilie Scaete, fost poliţist, acesta nu a acordat  prioritate de trecere şi a acroşat două persoane.

 „În ziua de 15.07.2019, ora 12.10, un barbat de 55 ani, din municipiul Slatina,  în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul. Slatina, în dreptul bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere fata de doua persoane de 15 ani, din comuna Rusanesti, şi de 34 ani, din comuna Vadastra, acroşând cele doua persoane. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale. Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. De art. 196, din Codul Penal“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, menţionând că victimele, un băiat şi un bărbat, au fost transportate la spital chiar de şoferul vinovat de producerea accidentului.  

 Bărbatul a rămas şi fără permis. Colegii săi de la Rutieră i-ai elibert o  dovadă de circulaţie cu o valabilitate de 15 zile.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura