Arestați după ce au lovit şi şantajat un corăbian

ipj olt

ipj oltŞase bărbaţi, bănuiţi de şantaj, furt, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, au fost reţinuţi luni în urma unui flagrant organizat de poliţiştii din oraşul Corabia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

 

Oltenii, cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, sunt acuzaţi că au intrat în casa unui bărbat din Corabia pe care l-au agresat şi i-au furat bani şi documente din maşină, apoi i-ar fi cerut 12.500 de lei, pentru a-şi putea recupera actele.

Bărbaţii au fost surprinşi în flagrant delict în timp ce primeau o sumă de bani de la păgubit, în schimbul restituirii documentelor. „Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, cu această ocazie lovind un bărbat de 33 de ani. Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Cei șase sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. Pe lângă cei șase bărbați, alți doi sunt cercetați în același dosar și au fost arestați în lipsă. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Radu Ciucurel, Radu Strugurel, Radu Adi, Radu Ion, Radu Mihai, Mihai Mihai Robert, pe o durată de 30 zile, de la 07.05.2019 până la 05.06.2019, inclusiv, Radu Măru, Mihai Florin Ionuţ, pe o durată de 30 de zile de la data punerii în executarea mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru părțile prezente și de la comunicare pentru părțile lipsă”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Corabia.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura