Caz de groază: Un violator în serie a bajocorit fetițe de 6 și 8 ani de zile, timp de mai mulți ani

violata
violata

Un bărbat din Alba este acuzat de procurori că a violat sau agresat sexual mai multe fetiţe, inclusiv de 6 sau 8 ani, faptele întinzându-se pe durata câtorva ani, potrivit datelor prezentate într-un comunicat transmis, vineri, stiripesurse.ro, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, unul dintre actele sexuale ar fi fost comis alături de soţia sa.

Iniţial, conform procurorilor, în data de 10 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani, fiind dispusă, în 19 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunii de viol.

„S-a reţinut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual”, se arată în comunicat.

În 20 mai, procurorul a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luare, faţă de inculpat, a măsurii preventive a arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă. Ulterior, la cererea procurorului, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus prelungirea măsurii preventive, cu câte 30 de zile, în prezent inculpatul fiind cercetat în stare de arest preventiv.

În urma extinderii cercetărilor, din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea altei persoanei vătămate de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul a întreţinut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală) şi un număr de 17 raporturi sexuale (ce intră în componenţa infracţiunii de viol).

Potrivit procurorilor, în perioada ianuarie 2016 – martie 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală şi a întreţinut un act sexual oral în prezenţa a două minore, care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani, unul dintre „actele mai sus-menţionate a fost comis împreună cu soţia sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor”.

„În cursul anului 2022, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată (…), inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală; în perioada 2020 – februarie anul 2023, în ciuda opoziţiei formulate de către persoana vătămată (…)., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală”, se mai susţine în comunicat.

Având în vedere cele anterior descrise, printr-o ordonanţă dată joi, procurorul a dispus extinderea acţiunii penale pentru comiterea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componenţă mai multe acte materiale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: