Descinderi în Slatina și Milcov

tigariiiiii

tigariiiiii

Patru persoane sunt audiate la sediul IPJ Olt, după ce poliţiştii au efectuat percheziţii la nouă adrese, confiscând o cantitate mare de ţigări.

 Două dubiţe burduşite cu ţigări de contrabandă au fost descoperite în faţa City Hotel din Slatina.  Alte ţigări au mai fost descoperite tot în maşini, deşi poliţiştii au descins şi la nouă adrese,  în Slatina şi localitatea  Milcov.

 „Azi, începând cu ora 12:00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice,  împreună cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au efectuat 9 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile/punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, de pe raza judeţului Olt,într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ  685.000 de ţigarete, în vederea continuării cercetărilor.“, a transmis IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

 În total ţigările au fost confiscate din şapte maşini de marfă, din mai multe puncte din Slatina. Unele erau parcate în zona pieţei Zahana, altele în faţa Direcţiei Economice a Primăriei Slatina, maşinile de marfă fiind, practic, folosite ca depozite ale ţigărilor contrafăcute care urmau să fie comercializate prin intermediul mai multor chioşcuri. Ţigările, mai multe mărci, netimbrate, sunt de provenienţă externă. Patru persoane se află la audieri, la sediul IPJ Olt, urmând să se dispună în cazul lor măsurile legale.  

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura