Descinderi în Slatina

descinderiiiiiiiiiiiii

descinderiiiiiiiiiiiii

În minivacanța de Rusalii, în Slatina au avut loc mai multe razii de amploare, în urma cărora polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au acționat în zonele cu risc criminogen pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, comerțului ilicit și abaterilor la regimul rutier.

25 de sancţiuni au fost pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 67 pentru nerespectarea legislației rutiere și 25 pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 35.341 de lei.

Polițiștii  de la Rutieră au oprit și controlat în trafic 220 de autovehicule, în urma neregulilor constatate fiind reținute 5 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În această perioadă, au acționat peste 150 de efective, alături de polițiștii slătineni participând colegi din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Polițiștii au fost sprijiniți de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura