Dosar penal pentru șoferii băuți

alcool soferi

alcool soferi15 șoferi au fost depistați pe drumrile județului, de polițiștii de la rutieră,  după ce consumaseră băuturi alcoolice sau nu aveau permis auto. Toți s-au ales cu dosare penale.

Pentru șoferii olteni a devenit o “normalitate” să se urce la volan după ce au cosumat alcool.  In ultimele zile, zeci de șoferi au fost trași pe dreapta de polițiști, iar in urma testelor a reișit că erau la un pas de comă alcoolică. Și cu toate acestea nimic nu i-a împiedicat să se urce la volan.  Un bărbat de 48 de ani din Vâlcea, altul de 25 de ani din Drăgășani, un altul din Pitești  sau din Obârșia . Și lista poate continua. Aceștia sunt câțiva dintre șoferii alcooliști depistați de polițiști pe drumurile judetului. Aceasată acțiune a polițiștilor s-a desfășurat cu scopul de a preveni producerea accidentelor rutiere dar și a depistării conducătorilor auto care săvârșesc  infracțiuni  pe drumurile publice.

 ‘În perioada 12-15 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat o acțiune în urma căreia au fost constatate 15 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Dintre acestea, opt au fost pentru „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, şase infracțiuni pentru „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și o infracțiune pentru săvârșirea infracțiunii de „Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice’, se arată în comunicatul emis de IPJ Olt.

  Șoferilor  depistați băuți la volan le  au fost intocmite dosare penale, și-au fost ridicat permisul auto.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura