Electrocutați în ziua de Rusalii

Doi olteni s-au electrocutat în ziua de Rusalii. Dacă un tânăr din Fălcoiu s-a electrocutat în timp de pescuia, celălalt, din Bărăști, s-a sinucis.

Am fost sesizaţi prin apelul 112 despre faptul că un tânăr de 29 de ani, din Fălcoiu, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe malul unei bălţi din apropierea Barajului Drăgăneşti, s-ar fi electrocutat. Acesta a fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici la Secţia Arşi a spitalului din Sibiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Celălalt oltean în vârstă de 69 de ani, din Bărăşti, se pare că s-a sinucis băgând cabluri electrice într-un lighean cu apă, în timp ce se spăla pe picioare.

„Un cetăţean din comuna Bărăşti a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat de 69 de ani, din aceeaşi localitate, şi-ar fi pierdut viaţa prin electrocutare. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Slatina, în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul a decedat”, a spus reprezentantul Poliţiei.    

În ambele cazuri oamenii legii au demarat cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura