“Expo-Flora” s-a deschis oficial

Expo 1

Expo 1Zilele acestea reședința de județ va devenicapitala florilor. În perioada 23-26 mai “Expo-Flora” va fideschisă pentrusutele de slătineni și nu numai cu o serie de flori expuse spre vânzare.

Comercianții vin în întâmpinarea iubitorilor de flori cu răsaduri, bulbi, dar și plante ajunse la maturitate.

Expo 2

Revenind la flori, expozanţii oferă soluţii pentru apartament, balcon, dar şi grădină. Agăţătoare, curgătoare, mici, mari, cu flori, cu frunze mari, arbuşti de interior, arbuşti de exterior, cactuşi înfloriţi, plante aromatice în ghiveci, chiar și lavandă înflorită.

Esplanada este așadar împărțită zilele acestea între comercianţii de flori și negustorii de produse artizanale, dar și producătorii de dulciuri care în mod sigur vor fi pe placul vizitatorilor.

Expo 3

Joi aproape de orele prânzului oficialitățile slătinene în frunte cu edilul Emil Moț, viceprimarul Enes Vâlceleanu și o parte din reprezentanții administrației locale au fost prezente la deschiderea oficială a evenimentului. Primarul a făcut un tur de forță unde a salutat comercianții și le-a urat mult succes în comercializarea frumoaselor plante.

Aproximativ 60 de comercianți au plătit taxa de participare la târg și au închiriat spațiu, cu toții având o singură grijă: vremea, care an de an se dovedește capricioasă, orele însorite alternând cu cele ploioase.

{youtube}oz9pEeA9hwg{/youtube}

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d