Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache”, la a IX-a ediție

festival de teatru

festival de teatruCel mai mare festival de teatru din judeţ a ajuns la cea de-a IX-a ediţie și se va desfăşura în perioada 12 -18 mai la Caracal.

Ediţia 2019 a festivalului este una in memoriam Marin Moraru şi o are ca director artistic, ca în fiecare an, pe dna Marina Constantinescu, critic de teatru şi film şi jurnalistă de televiziune. De organizare s-au ocupat și în acest an Primăria Municipiului Caracal, Consiliul Local al Municipiului Caracal, Consiliul Judeţean Olt şi Asociţia On Air impreuna cu partenerilor lor consacrati Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești si Patchouli Flowers Concept Store, cu largul concurs al actorilor teatrelor bucureştene, dar și cu contribuția Teatrului Național Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, la Caracal îi vom vedea pe Marcel Iureș (în două spectacole!), Florin Piersic jr., Horațiu Mălăele, Nicolae Urs, Marian Râlea, Oana Pellea, Mircea Rusu – acestea fiind  numai câteva dintre numele cu greutate ale acestei ediții. Piese precum:  „Săftiţa”, „Moş Nichifor”,  „Stage Dogs”, „Bani din cer” , „Chiritza în concert”, „Măscăriciul” , „Eroi din poveşti” vor fi puse în scenă în această săptămână.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura