Gogu Neagoe, gest umanitar pentru o poliţistă bolnavă de cancer

cnpromania.ro hra

cnpromania.ro hra

În prima zi a lunii martie, caricaturistul Gogu Neagoe, din comuna olteană Osica de Jos, se va implica într-un caz umanitar.

Acesta îşi va dona lucrările executate pentru a o ajuta pe poliţista Alexandra Iordache, mamă a doi copii de 6 și 8 ani, care suferă de un cancer agresiv (grad IV) al membrelor inferioare (inclusiv șold). Din anul 2005 poliţista este în uniformă, indiferent de riscurile la care s-a supus doar pentru „SIGURANȚA și ÎNCREDEREA” cetăţenilor.

Corpul Naţional al Poliţiştilor sunt organizatorii evenimentului caritabil „Hope Run for Alexandra” din Bucureşti, ce va avea loc pe 1 martie şi unde Gogu Neagoe va fi prezent. Tânăra are nevoie lunar de suma de 23.000 de euro pentru a urma un tratament în Turcia.  

Alexandra Iordache, o polițistă de la Brigada Rutieră din București, se luptă cu cancerul pentru a supraviețui. Lupta este, însă, una costisitoare, având nevoie de un tratament în Turcia care costă 23.000 de euro pe lună. Alexandra nu are acești bani, dar cine dorește să o ajute o poate face. La eveniment va fi prezent Gogu Neagoe, caricaturist oltean, care va dona toate lucrările executate pentru Alexandra Iordache”, spun organizatorii. 

În cadrul acestui eveniment, caricaturistul oltean şi-a propus să realizeze peste 300 de portrete, iar costul unei lucrări va fi de 300 de lei, banii strânşi fiind ulterior donaţi pentru cazul poliţistei bolnave de cancer.

Atelierul de caricaturi al artistului oltean va fi amplasat în cadrul standului Corpului Naţional al Poliţiştilor de la evenimentul „Hope Run for Alexandra”. Gogu Neagoe anunţă că vor fi realizate peste 300 de caricaturi portrete pe loc, iar o caricatură pe care o va realiza în doar două minute este 300 de lei, banii strânşi fiind ulterior donaţi pentru cazul poliţistei bolnave de cancer. Tot pentru a ajuta cazul umanitar în cadrul „Hope Run for Alexandra” de duminică, 1 martie, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

 „Hope Run for Alexandra” va avea loc în Parcul „Regele Mihai I”, cu startul de la Fântâna Modura, până la Piaţa „Charles de Gaulle”, din Capitală, şi va cuprinde două trasee după cum urmează: o cursă de 1,5 kilometri pentru copiii de la 0 la 13 ani şi o altă cursă de 7 kilometri pentru persoanele de peste 14 ani. Kiturile şi numerele de concurs se ridică de la sediul Brigăzii Rutiere din strada Logofătul Udrişte, nr. 9 – 15, în zilele de 28 şi 29 februarie, în intervalul orar 13:00 – 20:00. Se percep taxe de participare, 80 de lei pentru cursa de 7 kilometri, 30 de lei pentru cursa de 1,5 kilometri, copii între 0 şi 13 ani, plus însoţitor, şi 15 lei pentru copii între 0 şi 13 ani. Toate sumele încasate vor fi donate Alexandrei Iordache.

Anca Spiridon

{module 126}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: