O ceartă între tată și fiu s-a terminat în trafic cu un accident extrem de grav: Părintele a fost reținut de poliție

Un scandal izbucnit între tată și fiu s-a terminat în trafic, între Cincșor și Cincu, în județul Brașov, unde părintele a intrat cu mașina în autoturismul condus de băiatul său. Bărbatul de 50 de ani a fost reținut.

Polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila fac cercetări după un accident care a avut loc marți noaptea, pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu, conform Mediafax.

Polițiștii au constatat că cele vehiculele implicate prezentau avarii, iar doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au avut nevoie de ajutor medical.

De asemenea, polițiștii au mai constatat că între cei doi șoferi există o relație de rudenie, respectiv erau tată și fiu, iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani.

Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare”, transmite, miercuri, Poliția Brașov.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, la finalizarea cărora va fi propusă soluția legală.

Sursă: stiripesurse.ro

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura