Patru persoane, transportate la spital după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism

Patru persoane au fost transportate la spital, joi, în urma unui accident rutier produs în judeţul Sibiu, fiind implicate un microbuz şi un autoturism, potrivit stiripesurse.ro

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 106, la ieşirea din Daia, primele informaţii arătând că au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

Echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au oferit asistenţă medicală pentru cinci persoane.

Echipajul SAJ a acordat asistenţă medicală unei femei de 23 de ani, care a suferit traumatisme de membru superior şi inferior. A doua victimă, un bărbat de 27 de ani, a suferit un traumatism toracic şi de coloana cervicală. Ambele victime sunt transportate la UPU Sibiu”, a transmis SAJ.

Echipajul SMURD a preluat două victime, un bărbat de 27 de ani care a suferit o contuzie toracică şi o femeie de 75 de ani care a suferit un traumatism facial. Ambii au fost transportaţi la UPU Sibiu.

Cealaltă persoană implicată a refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii rutieri au stabilit faptul că, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a produs un accident rutier în care sunt implicaţi 2 conducători auto, în vârstă de 40 şi 27 de ani, din Alba, respectiv Roşia. Şoferul de 27 de ani şi alţi 3 pasageri au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă”, a precizat IPJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura